[mc4wp_form id="5389"]

[Gastrosfera] Sočni kuglof od ananasa

Gastrosfera lagano ide dalje. Dosad smo jako zadovoljni rezultatom – čini mi se da se čitateljima Gastra svidjela ideja o zajednici blogera i ljubitelja hrane koji sa njima dijele svoja iskustva, savjete i gušte. Voljela bih uskoro upoznati kolegice koje pišu uz mene, jer mi se jako sviđa kako rade i sa zanimanjem pratim što će nam sljedeće spremiti :)

Kod mene je došao red na još jedan kuglof… Već sam spremala onaj od borovnica s limunom i dobila sam jako dobre reakcije na njega. No voljela bih vam pobliže opisati kakvu je ‘prođu’ imao ovaj – jer nisam to zaista očekivala. Donijela sam ga mami, jedan vikend kad sam išla kući u Karlovac. Mama jako podržava sve što radim, a posebno imam dojam da je sretna što imam baš ovaj hobi jer je ona ta koja me uvela u kuhanje i samnom napravila prve korake. Razveselila se kolaču i odmah ga probala – i reakcija je bila više nego dobra. Bila je, zapravo, oduševljena – što je kod mene izazvalo veliko iznenađenje. Pojela je nekoliko kriški, što nikako nije tipično za nju. Jako volim kad se njoj svidi što radim, ipak je mama uzor u kuhanju:) A njezina reakcija je bila dovoljna da sama sebi (i njoj) obećam da ću ovaj kuglof uskoro raditi ponovno…

Update, siječanj 2020.

Recept je dorađen i snimljen je video, pogledajte ga OVDJE

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
  • mateja
    27 ožujka, 2013

    izgleda baš socno i fino :)

  • Ivana
    7 travnja, 2016

    hello!
    ja dobila kalup nedavno pa sad haracim po kuglofima :D ovaj mi se baaas svidja jer obozavam ananas, i buduci da ga niko osim mene ne voli, radila bum ga za sebe! xD pliz, kolka je konzerva? jer ovdje ima od 200 do 500g.
    hvala! :)

    • Matejka_likechocolate
      7 travnja, 2016

      Ona od 480 g cini mi se sad napamet :) onak velika kao casa od 2,5 dl…