[mc4wp_form id="5389"]

Trokutići s jabukama i cimetom

Dragi moji, pa sretna vam nova! Zanimljiva nam je bila ova 2015., a za iduću godinu mogu samo reći – kakva god je bila prošla, iduća neka bude bolja :)

Neću puno razglabati, samo mali pogled unazad… Uz sve ono za što smo se pripremali – poput Nevinog prvog rođenedana, prvih koraka, prvog ‘mama’ i ‘tata’ (ok, nije bilo ‘tata’ nego ‘kaka’, ali nema veze), lijepog ljetovanja, lijepih papica i kolačića, fotkanja, pisanja… – 2015. je za mene bila mnogo više od onoga što sam očekivala. U toj sam godini prvi puta promijenila posao, prvi puta se istinski osjećala izdano i necijenjeno, prvi puta istinski bila ponosna na sebe, te shvatila tko su ljudi koji su nezamjenjivi u mom životu.

Dobila sam predivne fotografije, čula predivne riječi i bila istinski zahvalna na svakoj od njih. I tako je i dalje…

U toj sam godini pročitala i čula nebrojeno predivnih komentara vezanih uz moj blog – od vas, mojih dragih čitatelja, i od moje predivne obitelji. Da ne bih sad krenula u preveliku sentimentalnost – evo čemu se veselim u 2016.!

Svemu! Baš svemu – a prvo jednoj divnoj suradnji koja se nedavno ostvarila. Već sam dugo ljubiteljica lika i djela Marine Marinski, kreativne snage iza brenda Marinski Heartmades koji obuhvaća niz zabavnih i drugačijih potrepština za serviranje hrane, ali i druge vrste posuda te nakit i ukrase. Marinino posuđe izrađeno je primarno od keramike, ručno obrađeno i oslikano u jedinstvenom stilu inspiriranom prirodom i sjećanjima na djetinjstvo. Svaki komad presvučen je tankim slojem prozirne glazure visokog sjaja, a boje i glazure su potpuno sigurne za posluživanje hrane ili korištenje u perilicama suđa ili mikrovalnim pećnicama. 

Imala sam sreću da je i Marina prepoznala moj rad i poslala mi nekoliko svojih predivnih komada kako bih ih uklopila u svoje fotografije. Ovo snimanje je tek prvo u nizu koje planiram odraditi. 
Ukoliko i vas zanimaju Marinini radovi ‘od srca’, pratite ju na Facebooku ili Instagramu, a dio kolekcije možete pogledati i na Etsyju :)

A sad pogledajte i recept za ove brze i fine trokutiće s jabukama – možete ih poslužiti tople ili hladne, čak i s malo umaka od vanilije i bit će odličan desert za hladne zimske ili tople ljetne dane. 

Ovdje pogledajte kako se slažu trokutići. 

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
  • Nina
    6 siječnja, 2016

    divno, kao i uvijek! a Marinin rad pratim već dugo i dugooo si priželjkujem nešto iz kolekcije :)

  • Sonja
    24 siječnja, 2018

    Jučer sam radila trokutiće prema ovom receptu, pobrali su ovacije i razgrabili su se. :) Čini mi se da ću uskoro morati napraviti još jednu turu. ^^