[mc4wp_form id="5389"]

[Video] Pleteni kruh s čokoladom i cimetom

YouTube video player

Znate ono kad nešto vidite pa vas to muči sve dok napokon ne napravite, sami isprobate, uvjerite se je li istina što kažu? Pa tako je meni uglavnom s hranom. Poprilično patim jer nemam vremena obići neka mjesta – restorane, pekare, slastičarnice, mesnice, evente – koja moji foodie prijatelji hvale, obilaze i objavljuju na društvenim mrežama (a ja ljubomorno stišćem like). Nisam još bila u Korici i nisam probala famoznu fritulu Roberta Hromalića, nisam bila na Odprtoj kuhni niti probala eklere iz La Marquisea, nisam bila u Ducku i na hamburger uvijek idem na isto mjesto. Ono kad idem, dva puta godišnje.

No zato mogu isprobati ono što mogu sama pripremiti ;) Ovakav sam kruh vidjela na instagramu i svidio mi se, priznajem, prvenstveno jer je strašno fotogeničan i zgodan. Pa sam odlučila isprobati, naravno, po svom receptu, posudivši dio iz svoje božićne zvijezde. I znate što – nije samo fotogeničan, jako je i fin :) Znam sigurno jer sam veći dio sama pojela tako da, vjerujte mi na riječ, probala sam ga dovoljno puta :)

p.s. Vraćam se videu <3 Pretplatite se na moj kanal na YouTubeu kako biste primali obavijesti o novim receptima.

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
  • kata
    10 ožujka, 2018

    Divan kolač. Još lepše slike malih nogica…

  • Lović Ana
    10 ožujka, 2018

    Predivan je. Baš mami na probu ☺

  • AnaMarija :)
    19 ožujka, 2018

    Heloooou!!! Evo mene nakon vikenda i isprobavanja tvojih divnih recepata ;) Pleteni kruh je super kolač s tim da sam napravila i verziju sa marmeladom i jednako je dobro, sočno i ukusno! Moja preporuka svima! Nimalo komplicirano, efektno…ma super!