[mc4wp_form id="5389"]

Zapečena tjestenina sa slaninom i cvjetačom

Kad pričamo o tjestenini, već znate da je kremasta pašta za mene ultimativni comfort food. Ako je ta kremasta tjestenina još i zapečena i sadrži slaninu – nema joj premca :)

Ovakva jela radim često kad nemam puno vremena za ‘nakuhavanje’ – a to je zapravo dosta često. Iako je N još uvijek u fazi da ne voli tjesteninu (da, to još traje), ne dam se smesti. Ono što pak N voli su sve vrste mesa – pa joj i ovako nešto uspijem ‘prodati’ ako ubacim malo kobasice ili slanine.

Ovaj sam puta koristila suhu slaninu Mesne industrije Ravlić – a ona je dio asortimana Tradicionalni trajni proizvodi koji ponosno nosi oznaku ‘Odabrale mame’, kao pobjednik u istraživanju među hrvatskim mamama.

Eh sad, kad čujem tako nešto u meni odmah proradi prirodno ugrađena skepsa jer koje su to mame išta birale itd itd. No onda smo isprobali sve te proizvode – i mogu reći da sada oni ponosno nose oznaku ‘Odabrali Buče, svi od reda’ ;).

Što se tiče samog recepta – već vidite, on je brz i jednostavan. Tjestenina je divno kremasta, slanina joj daje dodatni ‘kick’, a komadići kruha na vrhu hrskavost. Kombinirajte sa svojim omiljenim povrćem te začinima i isprobajte, nećete požaliti :)

Ovaj post je nastao u suradnji s Mesnom industrijom Ravlić.

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Nema komentara