[mc4wp_form id="5389"]

[video] Rocky road brownies koje svatko može spremiti

YouTube video player

Cijeli život više volim voćne nego čokoladne kolače. Tek nedavno sam počela cijeniti dekadenciju čokolade u raznim oblicima, kombinacijama i teksturama. Ipak, u restoranu ću kao desert uvijek prije odabrati laganu panna cottu s voćnim prelijevom – no ako idem negdje samo na kolače, možda ipak prevagne čokolada ;) Inspiracija za ovaj recept stigla mi je u formi neopisivog užitka kad sam prvi puta kušala kombinaciju toplog brownieja i sladoleda od vanilije u Cookie factoryju u Zagrebu…

Na marshmallow sam nabasala slučajno, u Mulleru, a dan poslije sam ih vidjela i u Lidlu. Sami za sebe nisu ništa posebno, svoj okus dobivaju tek u kombinaciji i kada su toplinski obrađeni – topljeni, grijani ili pećeni. Radila sam već nekoliko slastica s njima, a one najuspješnije ću i objaviti – no krenimo s brownies!

p.s.  13.svibnja 2016. sam dodala nove fotografiej i video s pripremom ovih finih kolačića. Ako želite e-mailom dobivati obavijesti o mojim novim videima, pretplatite se na YouTube kanal mog bloga :)

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

9 Comments
  • Martina Ljubić
    14 ožujka, 2013

    jako zanimljivo

  • J e l e n a
    14 ožujka, 2013

    A pa blog se zove čokoladno pa očekujemo ovako fine stvari. Ja nisam ljubitelj tih belih jastučića ali si u pravu da su najlepši kad se otope. Super su kad ih poređaš na ražnjić i pečeš iznad vatre onda se baš otežu. Verujem da su tvoji bolji nego iz te poslastičarnice.

    • Matejka
      14 ožujka, 2013

      Hvala :) Prvi put sam ih sad radila i baš sam zadovoljna kako su ispali. Sad eksperimentiram s marshmallowima pa će bit još koji recept, imam već neke jako fine keksiće :)

  • Miki
    14 ožujka, 2013

    A ja planiram praviti i domaci marshmallows. :) Super kolač…
    Jednom sam kupila one pletenice, bombone od marshmallowsa u boji sincicu jer ih ja obozavam, pa sam bila ubedjena da ce se i njemu jako dopasti. Ali, odmah je pljunuo. :( Bedak…

    • Matejka
      14 ožujka, 2013

      Vidjela sam par recepata za domaći, skroz fora za klince :)

  • Recepti Gulan
    17 ožujka, 2013

    Ovo izgleda kao nešto što bi moje kćeri obožavale :)

  • Jakov
    5 ožujka, 2018

    Recept je jako jednostavan čak i za muškarce, početnike u spremanju kolača :)
    Fina verzija cookie factory Rocky roada.