[mc4wp_form id="5389"]

Okruglice od povrća

Halo halo, stani malo! Kakve su to okruglice od povrća?

Molim vas obratite na slikama pozornost na mikro rajčice iz maminog vrta, najlađe na svijetu! Neva ih jede kao bombončiće!

Znam što ćete reći, znam… nisu okrugle! Eh, pa namjera je bila da budu okrugle, međutim da bih to postigla, morala bih ih pržiti u dubokom ulju, a to ne želim. Zato su ovako, piramidaste :) No unatoč tome, okruglice su mi jako fora forma pa ih ostavljam ovakve, nesavršene i zgodne, a vi ih slobodno spljoštite u polpete. Neva ih je obožavala i objavljujem recept da ih pripremite dok još ima sezonskog povrća. Baš ovako, jer nama su baš ovakve bile idealne. 

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
  • valentina
    22 rujna, 2020

    ciao, s obziron da bebac ima 10 mjeseci jos uvijek izbjegavam prziti hranu. da li bi ih bilo moguce napraviti u pecnici? izgledaju pre fino!!

    • Matejka_Like Chocolate
      22 rujna, 2020

      Nisam probala s ovim konkretno receptom, no vjerujem da bi bilo ok, samo pazite da lijepo poškropite uljem i da ih okrenete na pola pečenja. Javite kako je ispalo ako isprobate :)

      • Valentina
        22 listopada, 2020

        evo mene. nisu ispale bas neka srecica hihihihi. uglavnom, smjesa se ne stisne lijepo u pecnici pa se raspadaju. mama ih je pojela a beba nije bila odusevljena. sada ima skoro godinu dana, i odvazila sam se napraviti ih na maslinovom ulju. upravo se spremaju. kuhinja mirisi prekrasno, jedva cekam da rucamo ;)