[mc4wp_form id="5389"]

[Video] Tiramisu s nougatom u čaši

YouTube video player

Od kad znam za sebe, moji su dani ispunjeni divnim mirisom prave turske kave. Mama ne može živjeti bez kave i za nju je šalica turske pravi mali ritual. Ona ne može popiti kavu u 5 minuta, to ne postoji. Ona je ne može popiti s nogu. Ona je ne pije s mlijekom – nikad. I ne stavlja šećer. Ona ne pije kavu u kafićima. Ona pije već o-ho-ho godina, uvijek istu mljeveu kavu. I ja obožavam miris kave.

Ali ne volim kavu.

I ne pijem je. Pijem čaj. I ne volim čokoladu s kavom, sladoled s kavom ili kolače s kavom. Osim jednog. Jedinog. Tiramisua. Tiramisu je kralj.

Zapravo sam jedva dočekala priliku da vam na blogu napravim svoju verziju tiramisua – onu obogaćenu nougat kremom. Radim ga u čašama jer mi je lakše i praktičnije i jako volim dodatak čokolade i lješnjaka jer mu daje onako malo neočekivani okus, ali dobrodošao. U Lidlu sam našla sve što mi je trebalo jer je baš u tijeku talijanski tjedan, a posebno me oduševila Nocciolata – prefina crunchy čokoladna krema s lješnjakom. Super se uklopila u moje čašice :)

Iako je priprema super lagana, snimila sam vam i mali video pa virnite u nastavku. I klopajte tiramisu, savršeni ljetni desert. I zimski. I za uvijek :)

Ovaj post je nastao u suradnji s Lidl Hrvatska. 

Što vi mislite?

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
  • Gourmet
    1 kolovoza, 2017

    Kako ja brojim, potrebno je 18 žličica lješnjakove kreme?!

    • Matejka_likechocolate
      1 kolovoza, 2017

      Da, u pravu ste :)